luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

CIRCULAŢIA A REVENIT LA NORMAL PE DN6. BĂRBATUL MORT ESTE DIN GORJ

Circulaţia a revenit la normal pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, după ce s-au efectuat cercetările în cazul accidentului în care un bărbat a murit şi alte două victime au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin,  în localitatea Lunca Banului.

accident ambulanta 1Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, accidentul s-a produs pe DN 6, în localitatea Lunca Banului, după pe unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR.

„Conducătorul auto al unui Seat Cordoba, un bărbat în vârstă de 59 de ani din judeţul Gorj, care circula dinspre Craiova către Drobeta Turnu Severin a intrat pe contrasens, a intrat în coliziune cu un TIR, care circula regulamentar, iar din spate, un alt autoturism Skoda nu a mai putut evita impactul şi a intrat în cele două autovehicule.”, a explicat Lohon.
În urma impactului, şoferul autoturismului Seat a avut nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare pentru a  fi scos din maşina implicată în accident, dar în urma resuscitărilor medicilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, bărbatul nu a răspuns astfel că a fost declarat decesul.
Potrivit medicului Aurora Grămescu, din cadrul SJA Mehedinţi, alţi doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, fiind răniţi în urma accidentului.
„O victimă de 38 de ani care are un traumatism cranio-facial şi un traumatism genunchi stâng, iar cea de-a doua victimă, de 54 de ani care are un traumatism toracic şi un traumatism de femur. Sunt stabili, au fost transportaţi la spital.”, a mai spus Grămescu.
Cele două persoane rănite sunt şoferii TIR-ului şi al autoturismului Skoda.
Circulaţia rutieră pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova a fost blocată pe ambele sensuri timp de 20 de minute, pe durata cercetărilor efectuate de poliţişti.
Oana Mitu

loading...


Un Comentariu

  1. O mare tragedie, dar partea cu echipa de descarcerare si cu resuscitarea va spun ca nu este adevarata. Soferul a fost aruncat prin parbriz direct in cap.

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top