duminică , 24 ianuarie 2021
NEWS ALERT

CIRCULAŢIA BLOCATĂ PE DN57, ÎNTRE MEHEDINŢI ŞI CARAŞ SEVERIN, ÎN URMA CĂDERILOR DE PIETRE DE PE VERSANŢI

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 57, care face legătura între Orşova (jud. Mehedinţi) şi Moldova Nouă (jud. Caraş Severin) este blocată după ce cantităţi importante de pietre s-au desprins de pe versanţi, acoperind ambele sensuri de mers, intervenţia drumarilor fiind dificilă din cauza ploii torenţiale.

dn blocat

Incidentul s-a produs miercuri, în jurul orelor 12.30, când o cantitate importantă de pietre s-a desprins de pe versanţi şi  a acoperit ambele sensuri de mers, la kilometrul 42, în apropierea localităţii Dubova, în punctul Izvorul Maria.

Potrivit poliţiştilor, drumul naţional 57 a fost acoperit pe o distanţă de 20 de metri, la faţa locului fiind chemaţi reprezentanţi ai Secţiei de Drumuri Naţionale Orşova pentru a interveni cu utilaje în vederea degajării arterei.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia este blocată pe DN 57, de-a lungul Clisurii Dunării, intervenţia drumarilor fiind dificilă din cauza ploii torenţiale, aceasta fiind şi cauza care a dus la desprinderea pietrelor de pe versanţi.

Judeţul Mehedinţi se află, în intervalul miercuri, ora 11.00 – joi, ora 11.00, sub cod galben de ploi, potrivit unei atenţionări emise miercuri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top