sâmbătă , 23 ianuarie 2021
NEWS ALERT

CIRCULAŢIA FEROVIARĂ ÎNTRE DROBETA TURNU SEVERIN ŞI CRAIOVA S-A RELUAT

Traficul feroviar pe magistrala 900, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova a revenit la normal în jurul orei 16.40, fiind blocat aproape nouă ore, după ce calea ferată a fost afectată de precipitaţii în judeţul Mehedinţi, între localităţile Prunişor şi Igiroasa.

prunisorCirculaţia feroviară s-a reluat după ce apele în zona afectată s-au retras, reprezentanţii CFR prezenţi la faţa locului constantând că nu a fost afectat nici terasamentul şi nici calea ferată, de revărsarea apelor.

Circulaţia feroviară a fost oprită încă de duminică dimineaţa, după ce un râu s-a revărsat peste un pod de cale ferată, între localităţile Igiroasa şi Prunişor, reprezentanţii CFR neputând evalua terasamentul până în momentul în care apele s-au retras.

În cele aproximativ nouă ore în care traficul feroviar a fost blocat a fost afectată circulaţia a cinci trenuri InterRegio, care circulau pe direcţia Bucureşti – Timişoara şi retur.

Călătorii din aceste trenuri au fost tranbordaţi cu autocarele pe distanţa afectată.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top