marți , 23 octombrie 2018
NEWS ALERT

CIRCULAŢIA PE DN 6 PERTURBATĂ: LUCRĂRI ŞI BLOCAJE ÎN TRAFIC ÎN ZONA CARANSEBEȘ

centura-caransebesPoliţiştii din Caraş-Severin îi avertizează pe şoferii care pornesc către vestul ţării, Reşiţa, Timişoara, Arad sau Oradea că pe DN 6, pe centura ocolitoare a oraşului Caransebeş, se circulă cu restriţcii.

Într-un comunicat remis de Poliţia din Caraş-Severin, se precizează că „începând din 17.05.2013, orele 12.00, circulaţia pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş ce face parte din DN 6, a fost închisă pe tronsonul de la intersecţia cu DN 68 până în localitatea Buchin, pe tronsonul Jupa – Buchin,  pentru executarea unor lucrări de reabilitare la podul situat la km. 7+374. Autovehiculele de peste 3,5 tone pot tranzita municipiul Caransebeş doar dacă achită taxa de gabarit stabilită conform H.L.C. Caransebeş 224/2012. Pentru autovehiculele de mare tonaj există rute ocolitoare după cum urmează: pentru sensul Jupa către Bucureşti, prin localităţile Oţelu Roşu – Haţeg, iar pentru sensul Bucureşti către Timişoara, prin localităţile Băile Herculane – Mehadia – Iablaniţa – Bozovici – Anina – Reşiţa – Timişoara. Echipaje ale poliției rutiere sunt prezente în trafic, în zona localității Caransebeș în scopul fluidizării circulației rutiere” se specifică în comunicatul transmis de Biroul de Presă al IPJ Caraş-Severin.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top