duminică , 7 iunie 2020
NEWS ALERT

CIRCULAŢIA PE PODUL DE LA PORŢILE DE FIER I SE EFECTUEAZĂ CU RESTRICŢII

Pe sectorul sârbesc al podului de peste barajul hidroenergetic şi de navigaţie Porţile de Fier I circulaţia rutieră este perturbată de utilajele care scot din Dunăre gunoaiele aduse de viitură. Autoturismele care circulă între cele două vămi, Porţile de Fier I şi Djerdap, sunt nevoite să aştepte pe pod câteva minute.

pod 2

De peste o săptămână, autorităţile din Serbia au luat măsuri sporite pentru ridicarea tonelor de deşeuri aduse de viitură la barajul Porţile de Fier I. Curenţii Dunării au adus gunoaiele în partea sârbească a barajului, iar cantitatea de deşeuri este uriaşă.

La faţa locului acţionează o macara plutitoare, iar alte utilaje lucrează pe podul de peste hidrocentrală, astfel că circulaţia vehiculelor se efectuează doar pe un singur sens de mers şi cu restricţii.

pod 1

Circulaţia este însă dirijată de muncitorii firmei care lucrează la operaţiunea de curăţare, astfel că timpii de aşteptare nu depăşesc 15 minute.

pod 3

Din cauza acestor lucrări, autorităţile sârbe au fost nevoite să oprească de mai multe ori şi cele patru hidroagregate pentru a fi curăţate.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top