luni , 12 aprilie 2021
NEWS ALERT

CIRCULAŢIA RUTIERĂ S-A RELUAT PE AMBELE SENSURI, PE DN 67D

Traficul rutier între BNaia de Aramă (jud. Mehedinţi) şi Băile Herculane (jud. Caraş Severin) s-a reluat, miercuri, în jurul orei 11.20, după ce drumarii au îndepărtat arborii căzuţi de pe versanţi, care au acoperit ambele sensuri de mers.

drumPotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Theodorescu, circulaţia s-a reluat pe ambele sensuri, la mai bine de cinci ore după ce drumul a fost semnalat ca fiind blocat de arborii prăbuşiţi de pe versanţi sub greutatea zăpezii, în zona localităţii mehedinţene Godeanu.

Astfel, după ce mai mulţi lucrători ai Districtului Drumuri Naţionale Baia de Aramă au intervenit cu utilaje pe DN 67D, pentru îndepărtarea arborilor de pe carosabil, traficul s-a reluat pe ambele sensuri de mers.

La faţa locului sunt în continuare poliţişti care monitorizează traficul, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă, din cauza ninsorii abundente.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.00, mai mulţi arbori au căzut de pe versanţii de pe marginea şoselei  şi au acoperit ambele sensuri de mers ale DN 67D, în localitatea Godeanu, pe o distanţă de aproximativ 150 de metri, la kilometrii 64+200.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top