marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CNADNR, SOMATĂ DE VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA SĂ REABILITEZE DN 57, ÎN ZONA PODULUI RUPT

Drumul Naţional 57, între Meehdinţi şi Caraş Severin trebuie reabilitat cât mai curând de către Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi. Declaraţia îi aparţine vicepremierului Liviu Dragnea care a fost prezest în Mehedinţi la sfârşitul săptămânii trecute. După ce piciorului unui pod a fost distrus de viituri, artera a fost practic ruptă în zona Ilişova, iar circulaţia este paralizată. Deşi drumul nu intră în atribuţiunile Ministerului dezvoltării regionale și administrației publice, condus de Dragnea, vicepremierul a dat un avertisment ferm actualei conduceri a CNADNR.

20140903_200024_AndroidDe săptămâna trecută, din cauza podului rupt de ape de la Ilişova, care face legătura dintre judeţele Mehedinţi şi Caraş Severin pe Clisura Dunării, conducătorii auto sunt sfătuiţi să folosească o rută ocolitoare. Asta presupune un drum mai lung şi costisitor pentru şoferi. Când ar putea reveni la normal lucrurile pe artera care trnzitează cea mai importantă zonă turistică din Mehedinţi?

„Compania Naţională de Drumuri are toată puterea deschiderea să intervină şi spre, spre binele lor, să intervină cât mai repede. Nu este la mine la minister, dar ţine de Guvern şi eu cred că nu o să le ia foarte mult timp să afle că există această situaţie şi să intervină foarte rapid.”, a declarat Liuviu Dragnea în Mehedinţi.

Întrebat cu privire la modul în care Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi a gestionat până acum DN 57, între Orşova şi Moldova Nou, ştiut fiind faptul că de-a lungul Clisurii Dunării sunt porţiuni neasfaltate, iar drumul este brăzdat de gropi, vicepremierul Liviu Dragnea a dat un ultimatum.

„Cu atât mai mult Mai au acest test de trecut.”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Cu alte cuvinte de reabilitarea cât mai curând a Drumului Naţional 57 care face legătura între judeţele Mehedinţi şi Caraş Severin, depinde mandatul şefului CNADNR, din spusele vicepremierului Liviu Dragnea. Circulaţia este blocată în totalitate pe DN 57, iar ;oferii sunt sfătuiţi să folosească o rută ocolitoare pe DN 6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin-Orşova-Topleţ-Băile Herculane-Mehadia-Caraş-Severin-Moldova Nouă. Miercuri după-amiază din cauza unei viituri puternice, podul de la Ilişova de la ieşire din Şviniţa spre Moldova Nouă a fost rupt.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top