joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

COD PORTOCALIU: LOCALITĂŢI FĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ, CIRCULAŢIE RESTRICŢIONATĂ, CASE INCENDIATE DE TRĂSNET

Circulaţia pe DJ670, sectorul de drum Comăneşti – Negoieşti, a fost deviată preventiv de duminică seară, pe ruta Bala – Cătunele – Glogova – Baia de Aramă, pentru autovehiculele cu tonaj mai mare de 3,5 tone, din cauza pericolului unor posibile alunecări de teren. Circulaţia este dirijată de un echipaj de poliţie.

cod

La nivelul judeţului Mehedinţi este afectată LEA 20 KW Cujmir – Salcia, nefiind alimentate cu energie electrică localităţile Salcia şi Vrata (aproximativ 300 consumatori).

Garda de Intervenţie Baia de Aramă a intervenit duminică cu o autospecială cu apă şi spumă, în comuna Balta,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars cca.10 tone de fân. La stingerea incendiului a participat şi SVSU Balta, cu patru voluntari, coordonaţi de viceprimarul comunei. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost trăsnetul.

Tot duminică, Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit, cu o autospecială cu apă şi spumă, în satul Gornenţi, comuna Podeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Incendiul a cuprins acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de cca.70 mp, mobilier, aparatură electrocasnică şi electronică din 2 camere, hol şi bucătăria casei. Şi în acest caz, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a constituit-o trăsnetul.

Judeţul Mehedinţi se află sub avertizare de Cod Portocaliu de ploi şi vijelii. (C.M.)

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top