joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

CODRIN ȘTEFĂNESCU, SUSȚINERE PENTRU ALADIN GEORGESCU

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, și vicepreședintele Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea, au fost prezenți în Mehedinți unde au participat la Ședința Comitetului Executiv al PSD Mehedinți.

A1DADE38-10E5-45E5-AFC1-C688682FA759În cadrul conferinței de presă susținută la finalul Comitetului Executiv, secretarul general al PSD a arătat că Organizația de la Mehedinți este una dintre cele mai bune din țară, situându-se în top 5, din punctul de vedere al rezultatelor electorale.

“PSD Mehedinți este una din organizațiile fruntașe, PSD Mehedinți este în top 5, în ceea ce privește procentul obținut aici la toate alegerile și sper să aibă aceleași rezultate și la alegerile de anul acesta. Programele de Guvern se aplică foarte bine aici, în județ, dar sigur că mai sunt multe lucruri de făcut”, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Declarațiile lui Ștefănescu au venit în contextul în care presa a cerut detalii cu privire la cei trei primari care au părăsit ședința Comitetului Executiv, fiind vorba despre primarii comunelor Șimian, Bâcleș și Gogoșu.

Cu privire la gestul acestora, Codrin Ștefănescu a arătat că cei trei ar trebui “să țină pasul cu partidul”.

“În sală au fost primari, viceprimari, consilieri, președinți de organizatii. Au plecat trei. Domnul Trușcă, (n.r. primarul comunei Șimian) trebuie să țină pasul cu PSD Mehedinți, nu PSD Mehedinți trebuie să țină pasul cu domnul Trușcă!”, a declarat secretarul general al PSD.

În acest mod, reprezentanții conducerii centrale a PSD au vrut să pună capăt discuțiilor cu privire la eventuale tabere care ar încerca să preia abuziv conducerea organizației și să arate că Aladin Georgescu are susținerea pentru a conduce PSD Mehedinți.

De altfel, PSD Mehedinți a avut cele mai bune rezultate electorale de când este condus de Aladin Georgescu.

La ședința Comitetului Executiv al PSD Mehedinți au participat peste o sută de primari, viceprimari, consilieri și președinți de organizații din județ.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top