sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

COLEGIUL NAŢIONAL TRAIAN, ÎN SĂRBĂTOARE!

Colegiul Naţional Traian din Drobeta Turnu Severin, una din cele mai prestigioase unităţi şcolare din oraş, aniversează mâine 130 de ani de la înfiinţarea liceu. Cu această ocazie, liceul organizează o paradă a elevilor şi o festivitate aniversară, urmată de un concert în aer liber.

colegiul national traianÎncepând cu orele 17,00, marşul festiv porneşte de la Colegiul Traian, ajunge la Fântâna Cinetică unde are loc un moment artistic al elevilor, continuă pe lânga Primărie şi Turnul oraşului, fostul Bazin de apă, apoi intră în linie dreaptă în zona de promenadă Crişan. O oră mai târziu va avea loc  festivitatea aniversară: “Colegiul Naţional Traian, 130 ani de traditie şi excelenţă” din care nu vor lipsi discursurile invitaţilor, Gala Olimpicilor Naţionali, spectacolul elevilor.

La ora 20.00 este programat un concert în aer liber, cu invitat special GUESS WHO, după care distracţia va continua în Clubul Equinox cu participarea liceeniilor, profesorilor şi părinţilor.

La evenimentul aniversar sunt invitaţi toţi severinenii. “Aşteptăm alături de noi pe elevii traianişti, pe prietenii lor, părinţii lor, dar şi întreaga comunitate, întreg Severinul”, spune directorul colegiului, Manuela Praja.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top