luni , 25 ianuarie 2021
NEWS ALERT

COLIZIUNEA GIGANŢILOR PE DN 6, ŞOFERII STRIVIŢI

Clipe teribile în această noapte pe DN 6, în urma unui accident dramatic în care un autotren şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal, aproape de limita dintre judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin.

accident-noaptea-politie

Doi oameni au murit, este vorba de şoferii celor două autovehicule,  pur şi simplu striviţi în cabinele care s-au făcut praf, iar alte două persoane, pasagere în maşini au fost rănite şi transportate la spital, una fiind în stare gravă. Unul dintre şoferi a supravieţuit impactului, dar pompierii de la descarcerare s-au chinuit mai bine de 50 de minute să-l scoată din cabina făcută praf.Cu toate manevrele de resuscitare făcute de medici  bărbatul nu şi-a mai revenit.

Teribila dramă s-a produs puţin după miezul nopţii. Şoferul autotrenului încărcat cu granule din plastic şi înmatriculat în Giurgiu a pătruns pe contrasens, într-o curbă. S-a izbit violent de autoutilitara încărcată cu cărbune înmatriculată în Mehedinţi. Un şofer aflat în spatele său a povestit că autotrenul mergea sinuos de câţiva km buni, a încercat să-l averiteze pe şofer prin staţie dar nu i-a săspuns nimeni.

Impactul a fost extrem de violent, exact în zona în care se aflau cei doi şoferi.  În tirul care a intrat pe contrasens mai era un pasager, acesta din urma grav rănit. Dacă şoferul utilitarei a murit strivit, aproape instantaneu şoferul tirului a supravieţuit impactului, spun martorii.

Au urmat apoi clipe dramatice pentru pompeiri, care s-au chinuit mai bine de 50 de minute să-l scoată din cabina făcută praf pe bărbatul care încă respira. Din păcate, când au reuşit a fost prea târziu. Primele concluzii arată că şoferul autotrenului ar fi pătrus pe contrasens, după ce ar fi adormit la volan. În urma coliziunii traficul s-a blocat complet pe DN 6, unde s-au format cozi care se întindeau pe mai bine de 5 km.

loading...


Un Comentariu

  1. soferul autotrenului imatriculat in Gr.ami era coleg pot sa spun de el ca era un sofer si un coleg minunat pacat de ce s-a intamplat am ramas stupefiat atunci cand am auzit Dnz.sal odihneasca in pace

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top