miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

COMISARUL ŞEF PANTELICĂ BOBÎRSC, MOARTE FULGERĂTOARE

Zile triste pentru Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, dar şi pentru colegii de la Poliţia Transporturi Mehedinţi. Sâmbătă seara s-a stins din viaţă comisarul şef Pantelică Bobîrsc, şeful Poliţiei Transporturi după o luptă nedreaptă cu moartea. Fusese diagnosticat cu o boală foarte gravă şi în ciuda tratamentelor, a pierdut lupta cu viaţa la Spitalul Militar din Timişoara. Comisarul şef avea doar 50 de ani, iar de-a lungul timpului a deţinut mai multe funcţii de conducere în cadrul IPJ Mehedinţi. Va fi înmormântat marţi, cu onoruri militare, în localitatea mehedinţeană Şiroca.

colonel bobarsc si autorul
Colegii din cadrul Corpului Naţional al Poliţiştilor din Mehedinţi vorbesc despre comisarul şef Pantelică Bobîrsc ca despre un coleg destoinic. În ultimele săptămâni a luptat să se salveze dar moartea nu l-a iertat.

„Acum o săptămână a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Din păcate a avut mari deficienţe pe zona trombocitară, din cauza unor hemoragii interne, pe fondul unei Hepatite C de care suferea şi era în tratament la cabinetul nostru medical. A ajuns ulterior la Spitalul Militar din Timişoara unde cu toate eforturile medicilor, viaţa nu a mai putut continua.”, a declarat luni, comisarul şef Valentin Lazăr, preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor Mehedinţi.

Comisarul şef era mai tot timpul vesel şi încerca să dea senzaţia că învinge boala. A absolvit Şcoala de Ofiţeri de Poliţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi apoi Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie. Între anii 2003 – 2006 a fost şef al Biroului Judiciar din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin, iar între 2006 – 2010 – şef Serviciul Invetigaţii Criminale, în cadrul IPJ Mehedinţi. Ulterior, din 2010 şi până în prezent a fost şef al Biroului Poliţiei Transporturi Mehedinţi. Despre comisarul şef Pantelică Bobîrsc colegii vorbesc acum cu tristeţe, doar la trecut.

Poliţiştii mehedinţeni, dar şi jandarmii vor participa marţi, la ceremonia de înmormântare a comisarului şef Pantelică Bobîrsc, care se va desfăşura în localitatea Şiroca din judeţul Mehedinţi. El va fi înmormântat cu onoruri militare organizate de jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi. Colegii şi colaboratorii sunt alături de familia îndurerată.

Oana Buzatu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top