miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

COMISARUL ŞEF ROMULUS OPRIŢA SE ÎNTOARCE LA IPJ MEHEDINŢI PE FUNCŢIA DE ADJUNCT AL INSPECTORULUI ŞEF

oprita-romulus2Comisarul şef Romulus Opriţa, împuternicit la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, revine de săptămâna viitoare pe funcţia de adjunct al IPJ Mehedinţi, după ce vineri a întocmit un raport de încetare a împuternicirii.

Cererea de eliberare din funcţie a fost depusă vineri, după ce comisarul șef Romulus Oprița a prezentat bilanțul instituției. În aceste condiţii, Opriţa se întoarce pe funcţia de adjunct al inspectorului şef al IPJ Mehedinţi.

Comisarul şef Romului Opriţa a fost împuternicit să conducă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne începând cu data de 26 aprilie 2013.

În cadrul IPJ Mehedinţi, comisarul şef Romulus Opriţa a fost şeful Biroului de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin în perioada 2001 – 2003, apoi adjunct al Poliţiei Drobeta Turnu Severin în perioada 2003 – 2009, iar din 2009 şi până în prezent a condus Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi de pe funcţia de adjunct al inspectorului şef.

Contactat telefonic, comisarul şef Romulus Opriţa ne-a declarat că de marţi, 4 februarie, îşi reia funcţia de inspector şef adjunct la IPJ Mehedinţi.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top