miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

COMISIE PENTRU VERIFICAREA FACTURILOR LA CALDURĂ LA DROBETA TURNU SEVERIN

Primăria Drobeta Turnu Severin a întrunit o comisie specială care să verifice facturile primite de locatarii din municipiu, în luna decembrie 2013 care sunt duble față de noiembrie, după ce și Primăria a primit o factură dublă pentru subvenționarea gigacaloriei.

blocViceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a declarat luni, pentru mhalert.ro că pentru luna decembrie, Primăria a primit de la Secția de Termoficare, ce aparține Regiei Autonome pentru Activități Nucleare (RAAN)  o factură în valoare de 700 850 lei, în timp ce în luna noiembrie aceasta a fost de 335 000 lei.

Conform facturilor, în luna noiembrie, Primăria Drobeta Turnu Severin a avut de subvenționat 15 000 gigacalorii, iar în decembrie sunt 36 000 gigacalorii.

SCRECIU“Subvenția pentru o gigacalorie este de 22 lei. Întrucât factura pentru luna decembrie este dublă față de decembrie, s-a dispus formarea unei comisii formată din specialiști care să verifice aceste facturi atât în cazul locatarilor din municipiu cât și în cazul Primăriei.”, a declarat viceprimarul Screciu.

Comisia de vrificare a facturilor va fi formată din reprezentanți ai Primăriei Drobeta Turnu Severin, ai Consiliului Județean și Prefecturii Mehedinți, dar și expert contabil.

Administratorii asociațiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin au reclamat, la sfârșitul lunii ianuarie, facturile mari primate de locatarii din municipiu, pentru agentul termic consmat în luna decembrie.

La Drobeta Turnu Severin, gigacaloria este de 221 lei, din care Primăria Drobeta Turnu Severin acordă o subvenție de 22 lei.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top