miercuri , 20 ianuarie 2021
NEWS ALERT

CONCEDIERI COLECTIVE ÎN MEHEDINŢI

Un număr de 22 de persoane din Mehedinţi rămân fără locuri de muncă începând cu luna septembrie a anului 2014, după ce angajatorii au depus la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi, două proiecte de concedieri colective.

AJOFM Mehedinti_1„Am primit două proiecte de concedieri colective pentru luna septembrie 2014. Este vorba despre Societatea Naţională de Căi Ferate, CFR Marfă – Sucursala Banat- Oltenia, 14 persoane care au domiciliul în judeţul Mehedinţi şi care urmează ca în zilele următoare să îşi depună dosarele de şomaj. Am mai primit un contract de concediere colectivă de la o firmă de pază din Bucureşti, care are angajaţi în toată ţara şi ne-au informat că începând cu data de 1 septembrie, opt persoane cu domiciliul în judeţul Mehedinţi, urmează a fi concediate.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi, Sorin Marinescu.

În judeţul  Mehedinţi, rata şomajului a ajuns la 9,71% în luna iulie, în creştere cu 0,2 procente după ce absolvenţii din promoţia 2014 care nu au promovat bacalaureatul şi-au depus dosarele de şomaj. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top