luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

CONDIŢII NOI DE MUNCĂ PENTRU PROSTITUATELE DIN SEVERIN. PRIMĂRIA A TURNAT BETON PE TROTUARE

Prostituatele care îşi fac veacul în zona Aluniş din Drobeta Turnu Severin beneficiază de condiţii de muncă îmbunătăţite. Odată cu construcţia unui sens giratoriu în zonă, Primăria oraşului a reabilitat trotuarul şi a pus borduri noi, creând astfel condiţii decente nu numai pentru trecători, dar şi pentru  tinerele care practică sexul pe bani.

trotuar

Deşi de mai bine de o lună de zile, constructorii le-au cam dat afacerile peste cap, îndepărtându-le clienţii din zonă, prostituatele din Turnu Severin pot respira uşurate. Construcţia sensului giratoriu pentru care Primăria Turnu Severin a cheltuit peste 1 milion de lei se apropie de final şi, în plus, acum au … un trotuar nou-nouţ. Muncitorii de la firma de construcţii au turnat zilele acestea betonul pe trotuarele crăpate şi neasfaltate de zeci de ani, astfel că acum fetele îşi vor aşteapta clienţii în condiţii decente.

„Să-l termine că ne-am săturat, am venit doar seara că din cauza muncitorilor nu oprea nicio maşină la noi”, ne-a spus o tânără, care îşi face veacul în zona Aluniş.

Iată cum Primăria oraşului reuşeşte nu numai să descongestioneze traficul rutier pe cea mai importantă arteră de circulaţie a municipiului, ci şi să creeze condiţii de muncă decente pentru practicantele celei mai vechi meserii din lume.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top