miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

CONDUCERE NOUĂ LA INSPECTORATUL ŞCOLAR MEHEDINŢI

Inspectoratul Şcolar Mehedinţi are de marţi o nouă conducere. Prin ordin al ministrului Educaţiei Naţionale pe funcţia de inspector general şcolar a fost numită Mirela Pintea Enea, iar Simona Tatomir a fost numită inspector general adjunct.

conducere noua

Numirea celor două doamne la vârful Inspectoratului Şcolar Mehedinţi a avut loc în prezenţa prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, dar şi al reprezentanţilor administraţiei publice locale.

Prefectul Nicolae Drăghiea a dat citire celor două ordine, respectiv Ordinul nr. 3540 al ministrului Educaţiei Naţionale de încetare a detaşării ca inspector şcolar a Simonei Tatomir prin detaşare în interesul învăţământului pe funcţia de inspector general adjunct din data de 3.06.2014, precum şi Ordinul nr. 3556 din 5.06.2014 prin care Mirela Pintea Enea a fost numită inspector şcolar general.

Mirela Pintea Enea este inspector şcolar de doi ani la IŞJ Mehedinţi şi de câteva luni a ocupat funcţia de inspector general adjunct.

„Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă ca unitatea pe mirelacare o voi reprezenta de azi înainte să reprezinte pentru noi comunitatea mehedinţeană un adevărat model. Şi de asemenea, să devină o unitate puternică, o instituţie puternică, recunoscută la nivel naţional, la nivel de Minister”, a spus noul inspector şcolar general.

Noua conducere a IŞJ Mehedinţi va da piept în perioada următoare cu cele mai grele examene de peste an. Chiar astăzi, a debutat examenul de bacalaureat.

„Ne aflăm în plin examen de bacalaureat, probele orale ale elevilor care au finalizat cursurile liceale, aşadar urmează o perioadă extrem de încărcată. Îmi doresc ca aceste examene, atât de bacalaureat, evaluare naţională clasa a VIII-a, să se desfăşoare corect, vom vorbi în perioada următoare şi despre evaluări ale profesorilor. Vă asigur pe toţi că voi face ca tot ceea ce reprezintă educaţia în acest judeţ să fie prioritară”, a mai spus Mirela Pintea Enea.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top