joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

CONSILIUL LOCAL DROBETA TURNU SEVERIN S-A ASOCIAT CU CS MINERUL MEHEDINŢI

Consilierii locali ai municipiului Drobeta Turnu Severin au aprobat joi, în şedinţă ordinară a lunii iunie, asocierea cu Clubul Sportiv Minerul Mehedinţi, echipă nou promovată în Liga a III-a, care va evolua pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin

CL„Se dă acordul pentru desemnarea unor reprezentanţi din partea municipiului care să fie aleşi ca membri fondatori ai Clubului Sportiv Minerul Mehedinţi 2010. Prin dispoziţia primarului se vor desemna cei patru membri fondatori. În scopul comun de a se organiza şi susţine o echipă de fotbal reprezentativă a municipiului Drobeta Turnu Severin se va pune la dispoziţie baza spoertivă (Stadionul Municipal) cu utilităţile aferente şi se vor stabili anumite sarcini specifice organizării activităţilor sportive în liga III profesionistă de fotbal şi pentru derularea unui program comun de promovare în liga a II-a. Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin va cofinanţa anumite activităţi sportive în conformitate cu actele normative de specialitate în vigoare.”, se arată în textul hotărârii Potrivit primarului Constantin Gherghe, cel care a şi iniţiat proiectul de hotărâre, începând de joi, Consiliul Local va fi partener la echipa de fotbal.

„Schimbăm denumirea aşa cum ne-am înţeles cu actuala conducere, sediu, bineînţeles, la Stadion, să promovăm sportul aşa cum am mai făcut-o până acum.”, a declarat Constantin Gherghe.

Tot în cadrul şedinţei de joi, consilierii au aprobat proiectul care vizează scutirea de la plata penalităţilor a persoanelor fizice şi juridice care îşi achită taxele şi impozitele până la 15 septembrie.

În prezent, majorările calculate de Direcţia de Taxe şi Impozite Locale se ridică la cinci milioane de lei.

Tot în cadrul şedinţei de joi, consilierii PDL au cerut punerea pe ordinea de zi şi votarea proiectului prin care să îi înceteze mandatul de consilier local al Veronică Nicolae, după ce în instanţă Organizaţia PDL i-a retras sprijinul politic şi a obţinut o hotărâre în acest sens. Consilierii au respins proiectul, deşi Mircea Grosu (PDL) a arătat că Organizaţia a obţinut totodată plata unei amenzi de 20% din salariul minim brut de către Consiliul Local pentru că a refuzat să ia act de decizia PDL de a o schimba din forul local pe Veronica Nicolae.

Consiliul Local va trebui să plătească amenda care în prezent se ridică la 14 000, imediat ce decizia rămâne definitivă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top