vineri , 5 iunie 2020
NEWS ALERT

CONSILIUL LOCAL DROBETA TURNU SEVERIN, SANCTIONAT CU AVERTISMENT DE POLITISTI

Politistii au sanctionat Consiliul Local Drobeta Turnu Severin pentru interventia slaba in cursul zilei de duminica, dupa ce, pe strada Ciresoaia din municipiu s-a produs un accident de circulatie, in urma caruia trei persoane au ajuns la spital.

5CDA5700-5F0E-4BF8-B4B4-123A5D1ADBEAAccidentul s-a produs duminica seara, dupa ce o soferita a lovit cu masina, un stalp de electricitate si apoi un taximetru. Atat femeia cat si alte doua persoane au fost avut nevoie de ingrijir medicale.

Politistii au stabilit ca de vina pentru producerea accidentului a fost conducatoarea auto, intrucat nu a adaptat viteza la conditiile de drum, acesta fiind acoperit cu polei. Totodata, politistii au sanctionat cu avertisment Consiliul Local Drobeta Turnu Severin, administratorul drumului, intrucat ar fi trebuit sa se intervina cu material antiderapant.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top