miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

CONSTANTIN GHERGHE ANUNŢĂ CĂ NU MAI CANDIDEAZĂ LA PRIMĂRIA TURNU SEVERIN. CE VA FACE DE AICI ÎNAINTE!

Primarul în funcţie al municipiului Drobeta Turnu Severin a anuţat joi, printr-o scrisoare postată pe o reţea de socializare, adresată severinenilor, că renunţă la a mai candida la un un nou mandat de edil şef.

c-tin-gherghe-2901„Am fost şi rămân consecvent principiului conform căruia, unui ales, fie el şi primar, îi este suficient să beneficieze de încrederea electoratului de maxim două ori pentru a dovedi dacă a meritat sau nu să îi reprezinte pe cetăţeni. Din acest motiv, vă aduc la cunoştinţă că nu voi mai candida la nici o funcţie în cadrul alegerilor locale din acest an. Posibil să nască multe discuţii decizia mea, dar este personală, fără echivoc şi îmi doresc să nu las loc la interpretări politicianiste.”, a arătat Constntin Gherghe.

Pe de altă parte, Gherghe lasă loc de interpretări când aduce în discuţie alegerile locale din iunie 2016.

„Sunt convins că veţi avea înţelepciunea necesară ca la scrutinul electoral din 5 iunie să faceţi alegerea potrivită pentru Severin şi Mehedinţi.”

Cum primarul vorbeşte pentru prima dată public, despre alegerile la nivel de judeţ, nu este exclus ca numele său să se regăsească pe listele de consilieri judeţeni, surse politice arătând că în acest sens se poartă negocieri cu unul dintre cele mai importante partide politice.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top