luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

COPIL DE 11 ANI, DISPĂRUT, CĂUTAT DE POLIŢIE ÎN PĂDUREA DE LA VIAŞU

Poliţişti, jandarmi, voluntari din comuna mehedinţeană Pătulele au reluat miercuri dimineaţă căutările unui copil de 11 ani, dat dispărut din data de 29 iunie, din localitatea Viaşu, rudele acestuia susţinând că ar fi fost bătut de un verişor.

politie masina

Băiatul, în vârstă de 11 ani, este din localitatea Recea (comuna Punghina), dar potrivit mamei acestuia, Gheorghiţa Pătrăşcuţă, a plecat de acasă din data de 19 iunie, împreună cu fratele său, de 14 ani, la verişorul său, care locuieşte în satul Viaşu, aparţinător comunei Pătulele.

Oamenii din Viaşu l-au văzut ultima dată pe copil în ziua de 29 iunie, dormind pe drumul principal din Viaşu. Mama a fost cea care a anunţat poliţia de dispariţia fiului său în cursul zilei de marţi, 8 iulie. Acesta susţine că înainte de dispariţia fiului său, între băiat, fratele său mai mare şi verişorul lor, de 15 ani, ar fi izbucnit o altercaţie, în urma căreia verişorul i-a bătut pe cei doi fraţi, cel mai reuşind să scape şi să ajungă acasă.

În cursul după-amiezii de marţi, circa 70 de jandarmi, poliţişti şi volunatri din comuna Pătulele au luat la periat pădurea din apropierea localitatăţii Viaşu, în speranţa că vor găsi copilul sau măcar un semn care să-i conducă spre acesta. Căutările au fost reluate în această dimineaţă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top