sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CORINA, ALEXANDRA UNGUREANU ŞI DIRECŢIA 5, LA ZILELE ORAŞULUI BAIA DE ARAMĂ

festivalVineri se dă drumul la distracţie în oraşul Baia de Aramă. Primăria organizează Zilele oraşului şi Festivalul Naţional de Folclor „Munte, munte, brad frumos”, ediţia a XVI-a. Corina, Alexandra Ungureanu şi Crush, Direcţia 5, Niculina Stoican ori Petrică Mâţu Stoican sunt doar câţiva din artiştii care vor urca pe scena amenajată pe stadionul oraşului.

Baia de Aramă, frumosul orăşel din zona de munte a judeţului Mehedinţi, îmbracă straie de sărbătoare la acest sfârşit de săptămână. Distracţia este dublă, fiindcă Primăria Baia de Aramă organizează în acelaşi timp şi zilele oraşului, dar şi festivalul naţional de folclor „Munte, munte, brad frumos”, care an de an a crescut în valoare.

Festivalul debutează vineri cu intonarea imnului Festivalului „Munte, munte, brad frumos” şi un spectacol susţinut de Grupul de copii „Bordeiaşul” al Clubului Copiilor din Baia de Aramă. Spre seară, atmosfera va fi întreţinută de Ansamblul profesionist „Danubius” şi artiştii Constantin Enceanu, Liliana Buncianu, Luciana Văduva şi mulţi alţi interpreţi din zonă. Nici iubitorii muzicii uşoare nu au fost uitaţi pentru ei urcând pe scenă îndrăgita interpretă Corina.

Sâmbătă este programată festivitatea de premiere. Seara va continua cu un spectacol folcloric de excepţie, printre invitaţi numărându-se Niculina Stoican, Oana Pârvan, Elena Mimiş-Trancă, Venera Despău, Alexandra Ungureanu şi Crush.

Festivalul se încheie duminică cu un foc de artificii, pe muzica Direcţiei 5.

Directorul festivalului este conf.univ.dr. Gabriela Rusu Păsărin, iar juriul va acorda pe lângă marele premiu al festivalului şi un premiu pentru cel mai autentic costum popular.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top