luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

COSMIN BOBIC (PMP): „CRED CĂ DE DATA ACEASTA OAMENII TREBUIE SĂ VOTEZE PE CINEVA CARE A FĂCUT CEVA PENTRU JUDEŢUL NOSTRU, PENTRU COMUNITATEA NOASTRĂ”

Cosmin Bobic, fostul preşedinte al organizaţiei PNL de la Baia de Aramă, care a trecut la Partidul Mişcarea Populară, a anunţat astăzi că va renunţa la funcţia de consilier local, activitatea sa politică urmând să se concentreze pentru formarea unor structuri PMP la nivelul zonei.

În opinia lui Cosmin Bobic gestul de a părăsi funcţia de consilier local i se pare unul firesc din moment ce a părăsit rândurile Partidului Naţional Liberal, găsind nepotrivită reacţia conducerii PNL Mehedinţi de a-i cere acest lucru.

cosmin bobic

„În Consiliul Local nu se mai pune problema să mai rămân vreo clipă, am intrat pe listele USL şi nu am de gând să profit de voturile acelei alianţe, am considerat că trebuie să merg pe drumul Mişcării Populare. Organizăm la nivel local structurile, strângem semnături şi sperăm să avem succes în alegerile prezidenţiale”, a ţinut să sublinieze Cosmin Bobic.

“Aștept să își dea demisia și din Consiliul Local Baia de Aramă, poziție care o ocupa datorită PNL și nu PMP”, a declarat preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu  imediat cum a auzit că acesta a trecut la PMP.

Zilele trecute, Cosmin Bobic şi alţi patru membri din Biroul de Conducere al PNL Baia de Aramă şi-au dat demisia din organizaţia locală şi s-au înscris la PMP, declarându-şi susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea pentru funcţia de preşedinte al ţării.

„Eu cu încă patru colegi am trecut la PMP pentru că avem încredere în Elena Udrea şi în proiectul dânsei şi cred că de data aceasta oamenii trebuie să voteze pe cineva care a făcut ceva pentru judeţul nostru, pentru comunitatea noastră. Nu trebuie să ne gândim doar la interese materiale mărunte, interesele trecătoare. Cred că doamna Elena Udrea este un candidat mult mai bun decât ceilalţi în cursa pentru prezidenţiale. Precizez că mi-am dat demisia din PNL, am prezentat-o la sediul partidului, după care m-am înscris în Partidul Mişcarea Populară”, a mai spus Cosmin Bobic.

Cât priveşte procentul de 9 la sută obţinut la alegerile europarlamentare, pe care Virgil Popescu il impută lui Cosmin Bobic, acesta spune că motivele unui scor atât de slab au fost următoarele: „Nu mai aveam ce să le spunem oamenilor, nu aveam lucruri foarte puternice realizate de noi când am fost la guvernare, erau doar nişte promisiuni, nişte vorbe, iar lumea este cam sătulă de vorbe. Nu puteam să mai continui aşa, nu aveam ce să le mai spun”.

În Baia de Aramă, pe mandatul  fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, s-au derulat o serie de proiecte menite să dezvolte zona de nord a judeţului Mehedinţi, o zonă văduvită ani de-a rândul de fonduri substanţiale, iar în total, în judeţul Mehedinţi, au fost implementate proiecte de peste 120 de milioane de euro.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top