vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CREDITORII RAAN SE ÎNTÂLNESC PENTRU A APROBA PLANUL DE DISPONIBILIZARI. CE AR URMA SA PRIMEASCA SALARIATII

Administratorul judiciar al Regiei Autonome pentru Activități Nucleare a convocat luni, 27.07.2015, la ora 14.00, adunarea creditorilor, în vederea aprobării planului de disponibilizare propus de administratorul special.

protest 6

Adunarea creditorilor urmează să aibă loc la sediu central al RAAN dn Bulevardul Nicolae Iorga din Drobeta Turnu Severin.

Planul de disponibilizare supus votului creditorilor RAAN prevede disponibilizarea unui număr de 2045 e salariați, în două etape. Astfel, potrivit documentului publicat pe site-ul aministratorului judiciar, 1525 de salariați ar urma să fie disponibilizați începând cu 1 octombrie 2015, iar alți 520, în etapa a doua, începând cu data de 31 martie 2016.

Acela document arată că salariații disponibilizați ar urma să primească indemnizație de șomaj și venit de copletare. În primele 12 luni de la disponibilizarea primilor 1525 de salariați, aceștia ar urma să primească suma de 1740 lei, iar în următoarele 12, câte 1200 lei.

Oana Mitu

 

loading...


Un Comentariu

  1. Haideti sa fim un pic obiectivi ! S-a terminat productia de apa grea pt. Cernavoda iar salariatii care nu se mai justifica pt. perioada post-apa grea sunt disponibilizati . Acelasi lucru se intampla si cu colegii lor de la TERMO care-si reduc numarul ca urmare a reducerii productiei de agent termic si energie electrica consumata de Romag Prod . Pierderea locurilor de munca pt. salariati , indiferent de angajator , nu trebuie sa devina un motiv de bucurie pt. ceilalti „observatori” doar pt. ca acolo au fost conditii de salarizare mai bune . Se vede treaba ca dictonul ” dezbina si stapaneste” continua sa actioneze ca un virus printre mehedinteni !

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top