miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

CRIMA DE LA VRANCEA: PRINCIPALUL SUSPECT A FOST REȚINUT

Un bărbat din localitatea mehedinţeană Vrancea a fost reţinut miercuri de procurori ca fiind principalul suspect în cazul decesului unui consătean ucis în bătaie, mobilul crimei fiind, potrivit anchetatorilor, o femeie cu care atât victima cât și suspectul aveau relații extraconjugale.

SUSPECT CRIMA VRANCEA

Crima s-a produs, potrivit anchetatorilor, în noaptea de marți spre miercuri, într-o casă din localitatea Vrancea, unde victima, agresorul și o femeie împreună cu soțul acesteia se reuniseră.

După mai multe pahare de alcool consumate, victima, Constantin Dragolea, în vârstă de 56 de ani s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi prăbușit la pământ, moment în care, Gheorghe Robescu, clopotarul satului, l-a lovit cu picioarele până când acesta nu a mai mişcat, ultima lovitură fiind aplicată de agresor în cap, cu o scândură.

„Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Gheorghe Robescu, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu picioare şi posibil cu un corp contondent, în urma cărora a survenit decesul. Faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii, a fost pusă în mişcarea acţiunea penală. Urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a declarat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

Aceeași sursă a mai declarat că mobilul crimei a fost femeia care se afla în aceeași casă marți seara, cu soțul său, atât victima, cât și agresorul având relații extraconjugale cu aceasta.

Miercuri au fost aduşi la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, atât suspectul, femeia și soțul acesteia.

Suspectul urmează să fie prezentat în cursul după-amiezii de miercuri, Tribunalului Mehedinți cu propunerea de arestare preventivă pentru omor.

Trupul victimei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzelor morții.

Oana Mitu

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top