joi , 22 octombrie 2020
NEWS ALERT

CRIMĂ LA BALTA. O FEMEIE A FOST ÎNJUNGHIATĂ DE CONCUBINUL SĂU

O femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiată mortal miercuri dimineaţă de concubinul său, după care acesta a încercat să se sinucidă.

viorel

Crima s-a petrecut în localitatea mehedinţeană Balta, primele informaţii arată că în urma unei altercaţii între cei doi bărbatul a înjunghiat-o cu un cuţit în casa în care locuiau.

Cu ultimele puteri, femeia a ieşit pe uliţa satului pentru a cere ajutor, dar s-a prăbuşit la pământ şi a murit. Localnicii care au văzut-o au sunat imediat la 112, însă echipajul de la Ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru femeie decât să constate decesul.

Bărbatul a fost găsit în beciul casei, unde încercase să se sinucidă tăindu-se în zona gâtului.

La această oră, mai multe echipaje de poliţie de la IPJ Mehedinţi, coordonate de procurorul criminalist, desfăşoară o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs crima.

Din câte se pare suspectul este Viorel Mazăre, tatăl elevului care a murit în toamna anului lovit pe trecerea de pietoni în dreptul Liceului de la Halânga.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top