sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CRIMĂ URMATĂ DE SINUCIDERE

Părinții unei tinere din localitatea mehedințeană Izvorul Frumos se vor întoace din Italia nu să petreacă sărbătorile în familie ci ca să-și înmormânteze fiica. Tânăra de 24 de ani a fost împușcată astăzi de fostul iubit care nu accepta că aceasta vrea să pună capăt relației. Orbit de gelozie, individul de 27 de ani a luat arma de vânătoare a tatălui său, a omorât-o după care s-a sinucis.

tanara

Drama a îngrozit județul și i-a pus pe jar pe polițiști. Un tânăr și-a împușcat cu sânge rece iubita în localitatea Izvorul Frumos. După ce a aflat că femeia nu mai vrea să continue relația cu el s-a gândit că mai bine morți decât despărțiți. După un plan bine pus la punct, bărbatul a mers la casa fetei, a împușcat-o cu o armă de vânătoare, apoi a plecat pe un câmp unde s-a sinucis în mașină.

Filmul dramei a început vineri aproape de ora 13,00. După trei ani tânăra se hotărâse să pună capăt relației cu bărbatul de 27 de ani. Îi spusese, dar acesta refuza să accepte, așa că s-a gândit că mai bine morți decât despărțiți. A urmat o dramă pe care nici cei care au văzut-o nu o pot accepta.

„El o tot ameninţa că o omoară, că o împuşcă, dar noi credeam că glumeşte, că sunt glumele de-ale lui. Eu cumnatal-am văzut când intră pe poartă, cred că arma o avea la spate. Apucai să-i spun <<Lisă, vine Ion>>. Ea se ridică de la masă şi către el <<Îţi spusăi să nu vii că am treabă>>. Şi el atunci o împuşcă în gură  şi apoi a fugit, cred că a vrut să-i împuşte şi pe ceilalţi, dar au fugit copii (n.r. verişorii victimei) de lângă ea repede”

a spus Cristina Adam, cumnata victimei.

babuteBătrânele satului spun că Larisa era o fată harnică, care se îngrijea de gospodăria familiei, în lipsa părinţilor săi, plecaţi la muncă în Italia. „Larisa e fată bună, cuminte, nemaipomenită. Cică o chemă să se ducă cu el, ea refuză şi scoasă arma şi o împuşcă”, spunea îngrozită o vecină de pe uliţă.  „Nu a vrut părinţii lui să o ia pe fata asta şi acum ea refuză să se ducă că nu o vrea părinţii şi ca să-i facă de petrecanie uite ce-i făcu”, spuse o altă bătrână. Orbit de furie și gelozie individul a tras cu arma, a secerat-o pe ce-a care o iubea, s-a urcat în mașină și a fugit. În urma lui au rămas rudele sfâșiate de durere.

„După ce trasă în Larisa vru să tragă şi în noi fiindcă a încărcat puşca, dar eu fugi prin grădina la mine acasă, iar el s-a suit în maşină şi a fugit”, a povestit un nepot de-al victimei, martor la teribila scenă. O bătrână povestea că înainte ca Larisa să-şi dea ultima suflare a apucat să-i aprindă o lumânare, potrivit tradiţiei creştine pentru ca sufletul ei să aibă calea luminată spre cer.

S-a împuşcat pe un câmp

Tânărul a mers cu mașina mai bine de 10 kilometri de la casa fetei, pe un drum accidentat. Măcinat de gândul că a ucis-o cu sânge rece pe ce care susținea că o iubește, a tras pe dreapta și ultimul foc l-a îndreptat către el. Câteva zeci de minute mai târziu trecătorii l-au găsit fără suflare în mașina personală.

masina pe camp unde s-a impuscat

„Eu venind dinspre Izvorul Frumos de la soră-mea că trage să moară eu credeam că maşina îmi face loc să martortrec cu căruţa spre Burila Mică, când copilul meu îmi zice <<tată. uite o pată de sânge şi e cineva împuşcat în maşină>>. Atunci am pus mâna pe telefon, am sunat la 112 şi dânşii au zis să aşteptăm. Arma este exact în burtă, cum spune copilul, eu nu m-am uitat”

spune Ticu Ceranu, din Burila Mică.

A folosit arma de vânătoare a tatălului său

Polițiștii spun că arma de vânătoare cu care bărbatul a împușcat-o pe tânără și s-a sinucis aparține tatălui său. „Am fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Burila Mare o tânără de 24 de ani a fost împuşcată mortal. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din specialişti ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie. La foarte puţin timp a fost găsit şi suspectul, după ce s-a sinucis. S-a stabilit că tânăra a fost ucisă cu o armă de vânătoare, care aparţine tatălui suspectului şi pe care o deţine în mod legal. Cu aceeaşi armă s-a sinucis şi suspectul. Din câte se pare fapta s-a petrecut pentru că fapta nu mai dorea să aibă o relaţie cu el. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin”, a precizat Roxana Vişan de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi.

Cel mai probabil după efectuarea necropsiei celor două cadavre, procurorii vor închide cazul. Tânăra mai avea cinci frați, iar părinții sunt plecați la muncă în străinătate. Banii pe care îi trimiteau în țară erau folosiți pentru traiul copiilor și pentru renovarea casei. Se vor întoarce pentru a-și îngropa fiica înainte de sărbători.

Oana Mitu, Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top