miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CRIMINALUL DE LA BALTA A MURIT LUNI PE PATUL DE SPITAL

viorel mazareViorel Mazăre, bărbatul care  şi-a ucis soţia în data de 12 martie, cu o cruzime de nedescris, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona pieptului şi gâtului, a murit luni la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

Imediat după comiterea faptei, Viorel Mazăre a fost internat, sub pază, la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin în stare gravă. Ca urmare a ingestiei de substanţe organo-fosforice au intervenit complicaţii, o pneumonie de aspiraţie, au precizat vineri medicii de la spitalul severinean. Luni însă inima lui Viorel Mazăre a încetat să mai bată. Dacă ar fi trăit, urma să răspundă în faţa legii pentru omor calificat.

Pe fondul geloziei, Viorel Mazăre şi-a ucis soţia în data de 12 martie, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona pieptului şi gâtului. După ce a lăsat-o fără suflare pe o uliţă din comuna mehedinţeană Balta, a mers la casa sa, a înghiţit o cantitate importantă de substanţe toxice, cel mai probabil insecticid,  şi s-a tăiat la gât cu acelaşi cuţit. Viorel Mazăre este tatăl elevului ucis în toamna anului trecut pe trecerea de pietoni în dreptul Liceului de la Halânga.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top