joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO CRIMINALUL DE LA BALTA INTENTASE DIVORŢ CU O ZI ÎNAINTE DE A-ŞI UCIDE SOŢIA

viorel mazare

Anchetatorii nu au stabilit deocamdată ce substanţă a consumat Viorel Mazăre, bărbatul de la Balta, care şi-a ucis soţia în data de 12 martie, atunci când a încercat să se sinucidă. Aceasta i-a afectat corzile vocale, astfel că pacientul se află internat la spital, sub pază, în stare foarte gravă.

Viorel Mazăre se află internat, sub pază, la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin în stare gravă, pronosticul medicilor fiind  unul rezervat.

eli„Starea pacientului în momentul de faţă este gravă, este pe suport de ventilaţie mecanico-respiratorie. Ca urmare a ingestiei de substanţe organo-fosforice au intervenit complicaţii, o pneumonie de aspiraţie. Este monitorizat în continuare, dar pronosticul este rezervat”, a precizat Elena Bololoi, directorul medical al spitalului din Turnu Severin.

Pentru că a fost arestat preventiv pentru omor calificat, salonul în care se află internat Viorel Mazăre este păzit de un poliţist.

„E vorba de acuzaţii de omor calificat. Fapta a fost comisă pe fondul unor neînţelegeri cu soţia, erau despărţiţi în fapt, în procedură de divorţ. Este în spital, se ştie că  după comiterea faptei a încercat să se sinucidă, a îngurgitat un lichid încă necunoscut, care i-a afectat corzile vocale, nu poate vorbi, este în stare de arest încă la Spitalul Judeţean Mehedinţi”, a declarat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

Copiii soţilor Mazăre au fost plasaţi în sistem de urgenţă rudelor şi sunt în continuare monitorizaţi de Direcţia de Asistenţă Socială Mehedinţi.

„Urmare a apelului telefonic către Direcţia de Asistenţă Socială o echipă multidisciplinară din cadrul Direcţiei s-a asistentdeplasat în comuna Balta pentru a evalua situaţia celor trei copii şi în urma evaluării s-a instituit o măsură de protecţie specială, copiii au fost daţi în plasament la rude. Au beneficiat de consiliere psihologică şi suport emoţional şi familiile acestora. În acest moment copiii se află în familia extinsă şi vor fi asistaţi în continuare de către asistenţii Direcţiei”, spus  asistentul social Tatiana Bodag.

Sora lui Viorel Mazăre nu înţelege gestul fratelui său, care la un moment dat părea să treacă peste necazul despărţirii de soţia sa.

„Copiii sunt bine, fata cea mare este la mine, cea mijlocie este vorba să o ia soru-mea şi al mic rămâne la părinţii decedatei. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva , dar ce să facem? Mi-a spus că se desparte de ea, băgase şi el marţi divorţul la Baia de Aramă, ea îl băgase vineri, el n-a ştiut şi s-a dus marţi şi miercuri dimineaţă a omorât-o. Nu cred că a trecut peste durerea pierderii copilului în accident”, a spus sora lui Viorel Mazăre.

Viorel Mazăre şi-a ucis soţia în data de 12 martie, cu o cruzime de nedescris, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona pieptului şi gâtului. După ce a lăsat-o fără suflare pe o uliţă din comuna mehedinţeană Balta, a mers la casa sa, a înghiţit o cantitate importantă de substanţe toxice şi s-a tăiat la gât cu acelaşi cuţit. Viorel Mazăre este tatăl elevului ucis în toamna anului trecut pe trecerea de pietoni în dreptul Liceului de la Halânga.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top