marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CU CE GÂNDURI AU VOTAT POLITICIENII LOCALI

Politicienii locali, fie ei de la ACL, PMP sau PSD s-au îndreptat  spre secţiile de votare, plini de speranţă că rezultatul la alegerile prezidenţiale 2014 le va fi favorabil şi că acel candidat pentru care au pus ştampila va ieşi învingător.

sectie de votare

Preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, a ales să-şi exercite dreptul de a vota în comuna mehedinţeană Vlădaia şi nu la Drobeta Turnu Severin. “Am votat într-o comună din judeţul Mehedinţi, Vlădaia, o comună vitregită de guvernanţi tocmai pentru a da un semnal că şi în România lucrurile trebuie să revină la normal şi în România, trebuie să devină o ţară a lucrului bine făcut”, a declarat liderul liberal.

“Am votat cu binele în detrimentul răului, am votat pentru dezvoltare, competenţă, seriozitate şi împotriva minciunii, hoţiei şi corupţiei. Într-un cuvânt am votat pentru o Românie normală, o Românie a lucrului bine făcut”, a spus la rândul său senatorul Marius Bălu, preşedintele PDL Mehedinţi.

„Am votat pentru un candidat femeie, care a demonstrat că luptă pentru convingerile sale cu bărbaţii din politica românească, indiferent cât de mulţi au fost advesarii”, a declarat preşedintele PMP Mehedinţi, Eugen Golea.

Preşedintele Organizaţiei PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a ştampilat votul şi l-a introdus în urnă cu gândul la un preşedinte echilibrat pentru România: “Cu gânduri pentru un preşedinte echilibrat, pentru un preşedinte care să unească românii, să nu îi dezbine, pentru un reşedinte tânăr şi pentru viitor. Am votat pentru viitorul copiilor mei, ca România să aibă un preşedinte pe care îl merită. Sper ca oamenii să vină la vot şi să voteze aşa cum cred ei”.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top