joi , 26 noiembrie 2020
NEWS ALERT

CU CE PROBLEME VIN OAMENII, ÎN AUDIENŢĂ, LA PRIMARUL SEVERINULUI?

Zeci de severineni îşi caută răspunsul la problemele personale sau comunitare în audienţă la Primăriei. Astăzi Constantin Gherghe şi şefii serviciilor din cadrul administraţiei au răspuns solicitărilor oamenilor veniţi cu speranţă de la prima oră. În timp ce unii administratori au cerut reamenajarea spaţiilor din jurul blocurilor, alţi cetăţeni au solicitat racorduri la locuinţe sau documente pentru obţinerea unor despăgubiri.

AUDIENTE PRIMAR

La blocul 35 de pe bulevardul Carol I din Drobeta Turnu Severin, administratorul a cerut amenajarea spaţiului verde, în condiţiile în care imobilul a fost reabilitat.

„Este blocul 35, pe bulevardul Carol, colţ cu Chişinău. Este spaţiu în faţa blocului. Noi l-am face, dar toată lumea este în vârstă şi toată lumea zice „V-am ales, vă rugăm să ne rezolvaţi! Blocul l-am anvelopat, nu mai avem probleme, în schimb, parcul ăla este jale. Nu se poate.”, i-a transmis administratorul blocului, Rodica Vărătic, primarului Constantin Gherghe.

O altă femeie, mama a cinci copii a cerut racord la locuinţa sa în condiţiile în care trebuie intervenit în carosabilul turnat pe fonduri europene. A fost cazul care l-a sensibilizat pe primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Şi problemele de fond funciar au fost abordate în cadrul audienţelor de miercuri.

“Aţi văzut foarte bine că dacă avem un dialog sincer, eu cred că în mare măsură, peste 90% putem rezolva problemele. Dacă nu este sincer, e clar că nu putem rezolva. Eu cred că discuţiile au fost elocvente în sensul că atunci când faci un compromis pentru unul sau altul, îl poţi face şi pentru unul amărât, mai ales că nu vine să îţi ceară casă, vine să îţi ceară un record. Mai înainte, au venit să ceară amenajarea unui parc. Încă o dată spun, nu mă deranjează absolut deloc să ne semnalaţi, dumneavoastră, presa, direct de la cetăţeni, acolo unde trebuie să intervenim. Este un mod de a nu mai plimba oamenii pe drumuri.”, a declarat Constantin Gherghe, după audienţe.

Sunt însă multe persoane care vin în audienţă cu probleme care nu intră în sarcina municipalităţii, sau ele nu se pot rezolva într-un timp scurt. Audienţele la Primăria Drobeta Turnu Severin se ţin miercuri dimineaţa.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top