sâmbătă , 23 ianuarie 2021
NEWS ALERT

CUM ÎL ALEG SOCIAL-DEMOCRAȚII MEHEDINȚENI PE LIVIU DRAGNEA, ȘEF LA PARTID

Duminică, 11 octombrie 2015, social-democrații își aleag președintele. Organizația PSD Mehedinți îl susține pentru șefia formațiunii pe Liviu Dragnea. La alegeri sunt așteptați să voteze toți membrii PSD, astfel încât, în Drobeta Turnu Severin vor fi deschise două secții de vot: una în incinta Organizației Municipale PSD de pe strada Traian nr. 76, și a doua la Cabinetul Deputatului Petre Daea de pe strada Crișan, nr. 31, Bl. A0, Sc.1, ap.1, parter. Procesul de votare se va desfășura între orele 08.00 – 20.00.
dragnea presedinteÎn data de 18 octombrie 2015 va fi aleasă echipa de conducere a PSD, în cadrul unui Congres extraordinar. Mehedințiul participă cu o delegație de 120 de membri PSD și se clasează pe locul IV în țară, după Dolj cu 128 de membri, Olt cu 125 de membri și Giurgiu cu 121 de membri. La Congresul din acest an vor participa cu 34 de membri mai mult față de anul 2013, când delegația din Mehedinți a fost compusă din 86 de persoane.
În urma dezbaterilor din cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD din 30 septembrie 2015, s-a hotărât ca în perioada 9-16 octombrie 2015 să se organizeze consultarea membrilor PSD și a simpatizanților cu privire la problemele de interes național, precum și despre prioritățile partidului.
În acest sens s-a realizat un chestionar care cuprinde întrebări specifice problemelor curente aflate în dezbaterea opiniei publice, urmând ca răspunsurile date în urma completării chestionarelor, de către membrii și simpatizanții PSD, să consituie baza platformei politice și electorale a PSD pentru perioada 2016-2020.
De asemenea, a fost realizat și un fyer conținând mesajul domnului Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, adresat tuturor membrilor și simpatizanților PSD.
 
loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top