sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CUPA OLTENIEI LA CRAP. AFLĂ AICI CÂND ŞI CUM POŢI PARTICIPA

Clubulde pescuit la crap „Oltenia Fishing” organizează în perioada 9-12 mai, Cupa Olteniei la Crap, în judeţul Dolj, organizatorii având lista deschisă pentru pescarii care vor să participe.

Competiţia aflată la prima ediţie este organizată de Clubul de pescuit la crap „Oltenia Fishing”, reprezentată în judeţul Mehedinţi de Ionuţ Taloi, iar în judeţul Dolj de Alin Scorlean şi Bogdan Buzatu şi se va desfăşura pe lacul Călugăreni – Selnice, în judeţul Dolj.

Ionuţ Taloi, unul dintre organizatori a declarat pentru mhalert.ro că până în acest moment s-au înscris în competiţie 15 echipe de pescari prifesionişti din judeţele Timiş, Olt, Dolj, Mehedinţi şi Bucureşti, fiecare echipă având trei pescari. Timp de 72 de ore aceştia nu vor scoate uneltele din lac în încercarea de a demonstra că sunt cei mai buni pescari de crap.

taloi

Cei care vor să participe la această competiţie se pot înscrie apelând numărul 0761777860. Taxa de înscriere este de 950 de lei per echipă, banii regăsindu-se apoi în premiile competiţiei.

Premiul I – 3500 lei

Premiul al II-lea – 2500 lei

Premiul al III-lea – 1500 lei.

De asemenea se va acorda şi un premiu de captură constând în articole şi accesorii de pescuit mărcile MG Special Carp şi Ghiti Baits.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top