luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

DANIEL CÎRJAN A CÂŞTIGAT UN NOU MANDAT DE PREŞEDINTE AL PNL DROBETA TURNU SEVERIN

Daniel Cîrjan a câştigat un nou mandat de preşedinte al Organizaţiei PNL Drobeta Turnu Severin, în faţa principalului contracandidat al său, Ion Sîrbulescu.

daniel carjan bun

Astfel, în urma voturilor exprimate sâmbătă de către membrii PNL din Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan a obţinut 390 de voturi în timp ce Ion Sîrbulescu a obţinut 257 de voturi.

UPDATE 21,00

Câştigătorul alegerilor, Daniel Cârjan, a declarat imediat după anunţarea rezultatului că a avut încredere în colegii liberali că vor vota pentru „un PNL modern”.

„Am avut încredere în colegii liberali că îşi doresc un PNL modern, un PNL care să privească spre viitor şi mai ales eram convins că îşi vor dori un PNL care să nu fie sub influenţa nimănui din afara Partidului Naţional Liberal”, a spus Daniel Cârjan. Liberalul Virgil Popescu, vicepreşedintele Autorităţii pentru Restituirea Proprietăţilor, a declarat că rezultatul acestor alegeri este meritul întregii echipe care l-a sprijinit pe Daniel Cârjan: „Este un rezultat normal şi planificat, am muncit mult pentru asta şi am câştigat, e normal. E meritul lui Dan şi a întregii echipe”.

Vicepreşedintele executiv al PNL (cel care se ocupă de organizaţia judeţeană PNL Mehedinţi după ce fostul preşedinte a fost destituit în toamna anului trecut), Marcel Vela, a declarat că votul a fost unul corect şi democratic.

„Este un vot democratic, recunoscut de toţi candidaţii ca fiind un vot corect, inclusiv de reprezentanţii în comisia de votare din partea candidaţilor care au pierdut această competiţie, au recunoscut că votul a fost transparent, corect, numărătoarea absolut corectă şi acesta este rezultatul. Îi doresc succes noului preşedinte, sper că şi ceilalţi trei candidaţi care au pierdut să facă în continuare echipă cu colegii din biroul municipal Drobeta-Turnu-Severin şi să se apuce să construiască în sensul de a organiza registrul votanţilor, reţeaua electorală, organizaţii de cartier şi organozaţia aceasta municipală a reşedinţei de judeţ din Mehedinţi să ajungă să fie în perspectivă una dintre cele mai reprezentative din judeţele ţării”, a spus Marcel Vela.

Rezultatul alegerilor de astăzi la PNL Drobeta-Turnu-Severin a fost oarecum previzibil. Daniel Cârjan s-a bucurat de sprijinul a peste 80 la sută din echipa judeţeană a partidului, dar şi a conducerii centrale a partidului. Fostului senator Ion Sârbulescu i s-a reproşat o apropiere prea mare de PSD Mehedinţi. Chiar dacă oficial, reprezentanţii conducerii PNL Mehedinţi se feresc să declare că existe disensiuni în interiorul USL Mehedinţi, în realitate aceste sincope există, după ce Daniel Cârjan a fost îndepărtat din funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta-Turnu-Severin prin votul consilierilor locali de la PSD.

Daniel Cârjan activează în PNL din anul 2003, iar prima funcţie deţinutăa  fost aceea de preşedinte al Clubului Studenţilor Liberali (2003-2005), iar apoi o coupat pe rând funcţiile de preşedinte al Tineretului Liberal, membru al Biroului Politic Municipal Turnu SEverin, membru al Biroului Politic Teritorial PNL Mehedinţi şi preşedinte PNL Drobeta Turnu Severin (2009-2013).

Corina Macavei

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top