marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

DANIEL CÎRJAN PENTRU PRIMARIA TURNU SEVERIN. Cum stau lucrurile în județ, la PNL

Daniel Cîrjan, actualul viceprimar al Primăriei Drobeta Turnu Severin și președinte al Organizației PNL Drobeta Turnu Severin a fost desemnat să candideze la funcția de primar al municipiului, copreședintele PNL Mehedinți arătând că nu este exclus ca pentru alte localități, din partea PNL să candideze, primarii în funcție ai formațiunii politice chiar dacă aceștia au trecut la PSD imediat după localele din 2012.

pnl 2

În cadrul unei conferințe de presă, copreședintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu a declarat că Daniel Cîrjan a fost desemnat să candideze la Primăria Drobeta Turnu Severin, urmare a rezultatelor unui sondaj realizat de PNL.

”Scorul lui Daniel Cârjan a fost de 29,7 procente, nu cu mult față de colegul nostru, Marius Bălu – 28%. Domnul primar Gherghe are 33% ceea ce înseamnă. Ceea ce mă bucură foarte tare pe mine este că PNL are peste 33% la foarte multe procente în marja de eroare față de PSD.”, a declarat Virgil Popescu, în cadrul unei conferințe de presă.

”Vreau în primul rand să mulțumesc severinenilor pentru că sunt candidatul PNL la Primăria Drobeta Turnu Severin, datorită opțiunilor severinenilor pe care le-au făcut în sondajul de opinie. Este nevoie ca de aer, la nivelul administrației locale, la Consiliul Județean, dar mai ales la Primăria Drobeta Turnu Severin, de o schimbare fundamentală a felului în care se face administrație locală.”, a spus Daniel Cârjan în cadrul conferinței de presă, susținută sâmbătă, 16 ianuarie.

În ceea ce privește comunele din județ, Virgil Popescu a arătat că s-au stabilit candidații pentru orașele Baia de Aramă – Ion Șalapa, la Vânju Mare – Dan Trancotă, Sreahaia – Sîmion Burcu, la Orșova urmând să se facă un nou sondaj.

Întrebat cu privire la posibilitatea de a primi din nou în partid, primari liberali care au trecut la PSD imediat după localele din 2012, Virgil Popescu a arătat că nu este exclusă această, variantă, deși a declarat de mai multe ori că aceștia nu vor mai fi primiți în partid.

”Dacă în urma sondajelor de opinie și exprimării intenției unui partid care a fost în PNL că ar dori să candideze, de la caz la caz se poate discuta. Este adevărat că la un moment data spuneam că nu o să-i mai primim înapoi. Trebuie să respecte criteriile de integritate. În criteriile de integritate se spune că dacă au candidat la trei partide.”, a declarat copreședintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

Până acum, PNL  a definitivat sondajele de opinie în 40 de comune ale județului. Integritatea candidaților este însă discutabilă la PNL, chiar dacă s-a trâmbițat mult pe această temă. Asta dacă nu cumva mai poate fi catalogat integru un personaj care a schimbat partidele de-a lungul mandatelor, după diverse interese.

Oana Buzatu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top