miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

DE 8 MARTIE, PMP MEHEDINŢI A OFERIT SUTE DE FLORI DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR

Cu ocazia Zilei Femeii, reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi au împărţit astăzi martie flori severinencelor. Cu această ocazie, pe lângă florile oferite, aceştia au transmis cele mai calde urări de 8 Martie doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în cale.

deschidere

Un grup de membrii ai Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi au organizat astăzi o acțiune dedicată doamnelor și domnişoarelor cu ocazia sărbătoririi Zilei Femeii. Aceştia au oferit flori reprezentantelor sexului frumos din Turnu Severin.

“Am dorit să urăm personal La mulți ani severinencelor cu ocazia zilei de 8 Martie. Ne-a bucurat foarte mult că am fost primiți cu entuziasm de acestea, le-am surprins frumos și am reușit să le aducem zâmbete și soare în suflete la început de primăvară”, a spus un tânăr de la PMP Mehedinţi.

„Vreau să le mulțumesc colegilor pentru implicarea în reușita acestei acțiuni într-o zi atât de specială pentru toate femeile. Tuturor colegelor, doamnelor și domnișoarelor din județul Mehedinţi le urez o primăvară liniștită, multă sănătate și împliniri”, a declarat președintele PMP Mehedinţi, Eugen Golea.

Severinencele s-au declarat surprinse, dar plăcut impresionate. Asta, deși se așteptau să fie sărbătorite de ziua de lor. Florile și urările au fost primite cu zâmbete și mulțumire.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top