luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

DE LA ORA 19.00 PE MUNICIPAL: CS SEVERIN – CSMS IAŞI

imagine1Încă un joc decisiv pentru băieţii lui „Jerry Gane”. O victorie în disputa cu Iaşi, menţine aprinsă flacăra spernaţei rămânerii în Liga I. O înfrângere deseară înseamnă clar sfârşitul aventurii în fotbalul mare, românesc.

Severin – Iaşi, o dispută de totul sau nimic, o întâlnire între două formaţii aflate pe locurile 17 şi 16 ale clasamentului Ligii I, ambele promovate la sfârşitul sezonului 2012, abmele aflate astăzi în zona retrogradării. Pentru ieşeni  presiunea acestui joc nu apasă atât de tare ca pe fotbaliştii lui Gane. Dacă pierde acest joc, Iaşiul este depăşit de echipa severineană, dar distanţa dintre cele două va fi de doar un punct. Dacă însă gazdele nu reuşesc să învingă şi să obţină cele trei puncte, atunci condamnarea e sigură, pentru că la 5 pucte de locul 16, Severinul nu ar mai avea nicio şansă să-şi ajungă celelelte contracandidate. De altfel, tehnicianul gazdelor a prefaţat acest joc cu o declaraţie din care reiese clar că elevii săi au doar şansa victoriei. „Este un meci important, o partidă pe care trebuie să o câştigăm, egalul nu ne convine deloc. Nu am reuşit să luăm puncte din afară şi acest lucru s-a văzut, distanţa dintre noi şi celelalte echipe a rămas aceeaşi. Încă nu este totul pierdut, atâta timp cât mai sunt şanse mai trebuie să luptăm”, a spus Jerry Gane la ultima conferinţă de presă.

Din echipa de start a severinenilor lipsesc Neacşa, eliminat în disputa de la Galaţi, dar şi Olah şi Hotoboc, nerefăcuţi după accidentări.

Din echipa deplasată de ieşeni la Tr. Severin vor face parte şi doi fotbalişti care au activat la Tr. Severin şi au reuşit cu echipa noastră promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. Ei au plecat în iarnă ca urmare a situaţiei financiare deplorabile în care se afla clubul severinean. Cei doi sunt Hugo Moutinho şi Milan Mitici.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top