luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

DEMOCRAT LIBERALII ALEG SÂMBĂTĂ STRUCTURA DE CONDUCERE A ORGANIZAŢIEI PDL MEHEDINŢI

DEMOCRAT LIBERALII ALEG SÂMBĂTĂ STRUCTURA DE CONDUCERE A ORGANIZAŢIEI PDL MEHEDINŢI

balu

Organizaţia Partidului Democrat Liberal Mehedinţi îşi alege sâmbătă, la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin, structura de conducere, senatorul Marius Bălu, cel care a a asigurat până acum interimatul filialei, fiind singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PDL Mehedinţi. La Conferinţa Judeţeană sunt aşteptaţi prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Potrivit secretarului general al PDL Mehedinţi, Dumitru Mărculescu, cel care candidează pentru funcţia de  prim-vicepreşedinte în cadrul Biroului Permanent Judeţean, la alegeri vor participa 560 de delegaţi cu drept de vot.

“Alegerile am stabilit să aibă loc sâmbătă, 16 noiembrie. Este un calendar stabilit şi aprobat în forurile de conducere centrale a Partidului Democrat Liberal. Pentru conducerea Filialei Mehedinţi a PDL, avem un număr de 560 de delegaţi, pentru participarea la aceste alegeri, iar structura Biroului Permanent Judeţean ales cu această ocazie va fi compusă din: un preşedinte, doi prim-vicepreşedinţi, doi vicepreşedinţi, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, opt vicepreşedinţi, opt secretari executivi şi un trezorier.”, a explicat Dumitru Mărculescu. După alegerile de sâmbătă, pentru PDL Meheidinţi urmează o perioadă în care îşi propun să recâştige Primăria Drobeta Turnu Severin şi Consiliul Judeţean Mehedinţi. „În primul rând, în perioada imediat următoare vom face o opoziţie care să stopeze declinul economic, social şi chiar moral, în care se află municipiul Drobeta Turnu Severin, dar mai ales judeţul, iar pe termen mediu, evident, ca orice partid puternic şi responsabil, să recâştigăm Primăria Drobeta Turnu Severin şi Consiliul Judeţean Mehedinţi.”, a declarat miercuri senatorul Marius Bălu, fiind şi singurul candidat la funcţia de preşedinte al PDL Mehedinţi.

 Mircea Grosu (PDL): „Severinenii sunt conduşi de oameni fără valoare şi fără expertiză”

Strategia de câştigare a Primăriei Drobeta Turnu Severin de către democrat liberali, în condiţiile în care relaţia cu primarul Constantin Gherghe s-a rupt, începe cu o opoziţie fermă în Consiliul Local. Democrat liberalii nu spun că nu vor  vota niciun proiect al municipalităţii, dar ştiu că sunt multe care nu sunt în favoarea severinenilor. „Avem expertiza, am arătat că ştim să o facem şi ştim cum să o facem. Rămâne să ne ducem mai departe toate aceste sarcini. În Consiliul Local vom face în primul rând o opoziţie constructivă, nu de fiecare dată vom vota împotrivă, dar atunci când vom considera că proiectele nu sunt în favoarea Severinului şi a severinenilor, cu siguranţă le vom taxa şi niciodată nu vom lăsa să treacă un proiect cu care noi nu suntem de acord. La fel vom face şi în celelalte Consilii Municipale. Cât despre cum vrem să ajungem din nou la putere, în primul rând prin reorganizare. Le vom spune oamenilor unde ar trebui să ajungă Severinul, pentru că Severinul poate! Păcat că are nişte oameni minunaţi, dar care sunt conduşi de oameni fără valoare şi fără expertiză.”, a declarat preşedintele PDL Drobeta Turnu Severin, Mircea Grosu. La Conferinţa Judeţeană de sâmbătă, 16 noiembrie,  sunt aşteptaţi prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu, cel care este şi vicepreşedinte PDL, pe Regiunea Sud-Vest.

Oana Mitu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top