luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

DEPUTAT DE MEHEDINŢI, URMĂRIT PENAL DE DNA. AFLĂ DESPRE CINE ESTE VORBA!

Vă mai amintiţi de deputatul USL Marius Manolache? Cel mai probabil mulţi vor spune că nici măcar nu au auzit despre el. Au auzit cu siguranţă sau ar fi trebuit să audă mehedinţenii care l-au votat la alegerile parlamentare în Colegiul Uninominal numărul 4. De atunci însă, niciun mehedinţean nu are habar de Marius Manolache, pentru că s-a văzut cu „sacii în căruţă”, respectiv un mandat de parlamentar, şi dus a fost!

Deputatul PSD Marius Manolache este urmărit penal de DNA pentru fals în acte în dosarul Realitatea Tv. Procurorii anticorupţie au reţinut în sarcina sa că în calitatea de avocat, a semnat contractul prin care o companie deţinută de Cozmin Guşă a dobândit pachetul de acţiuni al Realitatea Media SA, care deţine licenţa Realitatea TV.

Manolache_Marius

“Marius Manolache (…) în calitate de avocat angajat de administratorul SC STRATEGIES-RESEARCH-INVESTMENTS SRL ar fi semnat un contract de vânzare cumpărare acţiuni, contract ce conţine menţiuni nereale cu privire la data încheierii, ulterior utilizat de alte persoane pentru a justifica modul de dobândire de către SC STRATEGIES-RESEARCH-INVESTMENTS SRL a acţiunilor SC REALITATEA MEDIA SA.”, se arată în comunicatul remis de DNA.

Deputatul Manolache a povestit la un post de televiziune cum au stat lucrurile, declarând totodată că se consideră nevinovat.

„Anul trecut, în martie, am încheiat un contract de asistenţă juridică cu domnul Cozmin Guşă. Era administrator la SC STRATEGIES-RESEARCH-INVESTMENTS SRL. La un moment dat, Cozmin Guşă a fost plecat din localitate şi m-a mandatat pentru că firma sa urma să preia nişte acţiuni. M-am prezentat la asociat, am semnat, nu era de datoria mea să verific legalitatea contractului. Şi pentru asta sunt urmărit penal. DNA a informat în mod eronat că aş avea o legătură cu Liviu Luca. Mi s-a adus o atingere gravă a imaginii pe care o am prin frazele pe care DNA le-a inserat în comunicat legat de Liviu Luca. Este o mizerie şi nu sunt de acord cu ce spune DNA. Nu o să stau cu mâinile în sân. Eu am depus toate înscrisurile”, a declarat deputatul PSD.

Social Democratul Marius Manolache a avut norocul de a fi finul lui Victor Ponta, iar gurile rele spun că tocmai această cumetrie l-a propulsat în politică şi l-a aruncat la alegeri în Colegiul 4 din Mehedinţi.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top