luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

DEPUTATUL LIBERAL VIOREL PALAŞCĂ ESTE ÎMPOTRIVA FUZIUNII PNL-PDL

Deputatul PNL de Mehedinţi, Viorel Palaşcă se alătură celor şase parlamentari de Prahova care nu sunt de accord cu fuziunea PNL-PDL, declarând că fuziunea cu “persoane care au încercat destructurarea PNL” nu reprezintă “garanţia întăririi Partidului Naţional Liberal”.

Principalul motiv pentru care Palaşcă se arată împotriva fuziunii PNL-PDL este acela că “PNL trebuie să-şi păstreze identitatea şi unitatea”.

viorel-palasca-2102“Susţin iniţiativa celor şase colegi parlamentari liberali din judeţul Prahova. Nu sunt de acord cu o fuziune a Partidului Naţional Liberal cu PDL. Partidul Naţional Liberal trebuie să-şi păstreze identitatea şi unitatea. Consider că o fuziune cu un partid care în trecutul nu foarte îndepărtat, prin persoane aflate acum în conducerea lui, a încercat destructurarea şi scindarea partidului nostru nu reprezintă o garanţie a întăririi şi unităţii Partidului Naţional Liberal.”, a declarat, vineri, Viorel Palaşcă.

Totodată, deputaul de Mehedinţi susţine că unul dintre motivele pentru care electoratul a acordat voturile Partidului Naţional Liberal a fost de fapt unul negativ pentru PDL şi Traian Băsescu.

“Cred că votul acordat aleşilor noştri locali şi parlamentarilor a fost unul îndreptat şi împotriva politicilor Partidului Democrat Liberal atâta timp cât s-a aflat la guvernare şi a susţinerii necondiţionate pe care acest partid i-a oferit-o preşedintelui Traian Băsescu.”, a mai spsu Palaşcă.

Viorel Palaşcă este membru al Organizaţiei PNL Mehedinţi din anul 1995 şi se află la al doilea mandate de deputat în Parlamentul României.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top