sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

DESCINDERI ÎN TURNU SEVERIN, DUPĂ BAC

DGA Mehedinţi a organizat astăzi, în ziua afişării rezultatelor parţiale a examenului de Bacalaureat 2013, mai multe descinderi în Drobeta Turnu Severin. O persoană a fost ridicată de la Liceul „Domnul Tudor“ din Drobeta Turnu-Severin.

profesor

Ofiţerii DGA au zăbovit mai multe ore la casa unui profesor de limba română de la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Odobleja”, care a făcut parte din comisia de evaluare şi care este suspect că ar fi luat mită pentru a modifica notele elevilor de la bacalaureat. De la casa acestuia, oamenii legii au ridicat sume importante de bani.

Surse din Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Mehedinţi spun că profesorul  Marius Arbănaş, cel vizat de ancheta este pensionar, predând doar patru ore la Colegiul Pedagogic „Ştefan Odobleja” din Drobeta Turnu Severin.

Sursele citate au precizat că profesorul nu poate face parte din comisia de evaluare a bacalaureatului, întrucât este pensionar.

 Potrivit surselor citate, anchetatorii ar fi găsit la locuinţa acestuia 15.000 de lei şi 2.500 de euro, primele indicii arătând că în acest caz sunt implicate soţia şi fiica profesorului, de asemenea profesoare în municipiu.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top