sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DISEARĂ DE LA ORA 19.00: GLORIA – C.S. SEVERIN. FĂRĂ DOREL STOICA ÎN DERBY-UL SUFERINŢEI

dorel-stoica-ah31Severinul joacă astăzi la Bistriţa antepenultima partidă în Liga I. Pentru că retrogradarea oaspeţilor a fost decisă la FRF, din cauza neprimirii licenţei, jocul de astăzi pare fără miză.

După ce Viitorul a câştigat dubios duminică seară cu Steaua, iar C.S. Severin a fost anunţată că nu a primit licenţa pentru sezonul viitor, derby-ul suferinţei cu echipa lui Jean Pădureanu pare un joc de antrenament. Şi pe teren, dar şi în afara lui, retrogradarea pare imposibil de evitat. Cu toate acestea, tehnicianul „Jerry” Gane a încercat să-şi motiveze elevii şi a reuşit până la urmă să-i convingă să facă deplasarea la Bistriţa. Tehnicianul spune că echipa trebuie să lupte până la capăt şi să încerce să se plaseze la finalul campionatului desupra liniei, deşi acest lucru pare imposibil acum. Echipa a plecat sâmbătă în Ardeal, dar din lot lipseşte Dorel Stoica. Severineanul care a venit să pună umărul la salvarea Severinului a refuzat, se pare să facă deplasarea nemulţumit din cauza restanţelor pe care le are de primit. Tehnicianul „Jerry” Gane spune că jucătorul ar acuza şi o accidentare. Promisiuni legate de  plata restanţelor sunt totuşi, conducerea a spus că parte din bani vor fi achitaţi şi din fondurile strânse în urma partidei cu Steaua, în condiţiile în care sunt aşteptaţi mai mulţi spectatori la disputa cu campioana, care are loc vineri de la ora 18.00.

Aşadar la sfârşitul acestei săptămâni pe „Municipal” vine campioana, care s-a făcut de râs duminică seară, în urma unei partide cel puţin jenante desfăşurată în compania Viitorului lui Gheorghe Hagi. Este interesant dacă steliştii vor avea aceeaşi abordare şi în disputa de la Severin.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top