miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DISEARĂ ORA 20.00: FOTBAL LIGA A II-A: RĂZBOIUL CRAIOVELOR PE „MUNICIPALUL” DIN TURNU-SEVERIN

Untitled-1CraiOlguţa şi Craiova lui Mititelu se întâlnesc astăzi la Severin într-un duel al marilor orgolii. Est un meci cu un grad ridicat de risc, ţinând cont de rivalităţile creeate în ultima vreme, între cele două grupări.

Cine ar fi crezut că războiul “Craiovelor” va depăşi într-o zi rivalitatea marilor derby-uri Universitatea Craiova – Steaua  sau Universitatea – Dinamo? Cam din această postură pornesc diseară cele două Craiove, duelul fotbalistic de la Tr. Severin. Cu palmaresul în braţe dar exilat cu echipa la Tr. Severin, Mititelu încearcă să se ţină tare pe poziţii şi lansează tot felul de atacuri la adresa celor pe care îi consideră duşmani de moarte, susţinătorii CraiOlguţei. Între multe altele cererea depusă la forurile internaţionale pentru excluderea CS U din Liga a II-a sau declaraţia că primarul Craiovei ar fi cumpărat locul în eşalonul doi cu 2 milioane de euro bani plăţiţi diriguitorilor fotbalului românesc.

De partea cealaltă, echipa primăriei pare să-şi fi atras fanii de partea sa, dovadă că debutul de săptămâna trecută s-a făcut cu 10.000 de spectatori în tribune. O altă lovitură de imagine este aducerea unui fotbalist important al vechii Craiove, Mihăiţă Pleşan şi tatonarea lui Dorel Stoica, aflat acum în barca Craiovei lui Mititelu, dar care care şi-a manifestat dorinţa să plece de la echipa acestuia.

Cam de pe aceste poziţii porneşte duelul de la Tr. Severin, care sperăm noi să fie unul fotbalistic şi să se desfăşoare pe teren şi nu în tribune, unde partida este considerată una de risc.

Pentru că meciul este unul dificil, comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat că Alexandru Tudor va arbitra disputa dintre FC U Craiova și CS U Craiova, ajutat la cele două tușe de experimentaţii Cristi Nica și Ciprian Danșa!

Să mai spunem că în prima etapă, ambele Craiove au terminat la egalitate partidele disputate cu Gloria Bistriţa, şi Olimpia Satu Mare. FC U Craiova, echipa lui Mititelu a remizat 1 – 1 pe terenul Olimpiei Satu Mare, iar CS U Craiova nu a putut trece acasă de echipa complex a Universităţii Craiova, Gloria Bistriţa. Bistriţa lui Pădureanu este una din puţinele formaţii ale fotbalului românesc în faţa căreia Universitatea Craiova are un palmares negativ.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top