sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

DN 56 A, ÎNTRE CALAFAT ŞI DROBETA TURNU SEVERIN, BLOCAT DE UN TIR RĂSTURNAT

Circulaţia rutieră este oprită între Drobeta Turnu Severin şi Calafat după ce un TIR care se deplasa pe DN 56 A s-a răsturnat pe şosea, în jurul orelor 09.30, blocând circulaţia pe ambele sensuri de mers.

DN 56 A blocatIncidentul s-a produs la km 42+100 de metri, între localităţile mehedinţene Recea şi Punghina, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de poliţişti şi pompieri.

Din primele informaţii, în urma accidentului, şoferul a suferit leziuni uşoare neavând nevoie de intervenţia medicilor. Autotrenul era încărcat cu produse textile care urmau să ajungă din Bulgaria la Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei de Drumuri Naţionale Drobeta Turnu Severin au decis să nu devieze traficul pe rute ocolitoare întrucât acest fapt ar fi însemnat ca autovehiculele care ajung în zonă să se întoarcă aproximativ 50 de kilometri, la ora transmiterii acestei ştiri făcându-se manevre de eliberare a unei părţi din carosabil pentru ca circulaţia să se reia pe un singur sens, alternativ. În zona producerii accidentului s-au format coloane de maşini care depăşesc trei kilometri de o parte şi de alta a TIR-ului răsturnat.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top