luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

DOINA BORUGĂ ACUZĂ TETRAEDRU MEDICAL CONSULTING DE FALS ȘI UZ DE FALS. AFLĂ AICI DE CE!

Doina Borugă susține că nu și-a dat demisia din funcția de manager al Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, motiv pentru care a depus plângere penală împotriva firmei Tetraedru Medical Consulting.

spital 1“Eu nu mi-am dat nicio demisie. Am depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin pentru fals și uz de fals împotriva firmei Tetraedru. Nu am fost lăsată să predau nici un document. Se pot aduce acuze că au dispărut. Sunt documente oficiale care privesc o instituție publică. Am făcut plângere și la Consiliul Județean, și la Parchet. Legea îmi va da dreptate. În afară de prejudiciul personal care mi s-a adus, este vorba despre documente oficiale.”, a declarat Doina Borugă.

Fostul manager al Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin spune că reprezentanții firmei care se ocupă de managementul unității spitalicești au intrat marți dimineața în biroul său și au anunțat-o că nu mai este managerul spitalului, fără să o lase să predea documentele oficiale.

Un comunicat de presă remis de Tetraedru Medical Consulting, firma care se ocupă de managementul unității spitalicești a arătat marți că Doina Borugă a demisionat din funcție, pentru  “îmbunătățirea activității manageriale” fiind numit un alt șef la Spital, în persoana lui Florea Buță.

“Tetraedru Medical Consulting, urmărind optimizarea activității de management, a decis numirea domnului Florea Buță în funcția de Manager Persoană Desemnată al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin, începând din data de 27.08.2013. Prezenta decizie are la bază prevederile Legii 95/2006, ale Contractului de Management Numărul 414 din data de 19.01.2011, demisia fostului manager – cu numărul 1826/26.08.2013. ”, se arată în comunicatul de presă remis marți de firma Tetraedru Medical Consulting.

Contractul de management al lui Borugă la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin a început în data de 9. 11. 2012.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top