sâmbătă , 16 februarie 2019
NEWS ALERT

DOUĂ DRUMURI JUDEȚENE INTRĂ ÎN REABILITARE

Reprezentanții Consiliului Județean Mehedinți au predat marți, 10 iulie 2018, amplasamentul pentru realizarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Investiții (DALI), în cazul a două tronsoane de drumuri județene ce urmează a fi modernizate și reabilitate, obiectivele fiind prinse pe lista de investiții a anului 2018.

foto DJAstfel, se va moderniza DJ 606A, între localitățile Dumbrava și Albulești, pe o distanță de 4,6 km, asfaltul continuându-se până la ieșirea din Albulești. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a cuprins obiectivul pe lista de investiții, având în vedere discuțiile avute cu locuitorii din zonă care s-au arătat nemulțumiți de praful generat de starea proastă a drumului și disconfortul creat de gropi.

Un alt tronson care necesita reabilitare este porțiunea de 3,1 km a DJ 606D, cuprinsă între localitățile Greci și Colareț. Aici nu s-au făcut lucrări de ani de zile, astfel că drumul devenise impracticabil. Conducerea Consiliului Județean Mehedinți a decis reabilitarea tronsonului cu atât mai mult cu cât acesta leagă două porțiuni pe care traficul rutier se desfășoară în condiții bune.
În urma vizitei din teren de marți, proiectanții vor realiza DALI pentru ambele obiective în termen de 30 de zile, urmând ca apoi, la nivelul Consiliului Județean să demareze procedurile pentru realizarea proiectului tehnic și atribuirea lucrărilor.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top