duminică , 11 aprilie 2021
NEWS ALERT

DOUĂ FIRME DIN MEHEDINŢI RECURG LA CONCEDIERI COLECTIVE LUNA VIITOARE

Două societăţi din Drobeta Turnu Severin recurg la concedieri colective în perioada următoare, acestea anunţând Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mehedinţi că vor disponibiliza un număr de 275 de persoane.

Societatea “Eurotire” din Drobeta Turnu Severin, specializată în prelucrarea cauciucului va disponibiliza 169 de angajaţi, iar cea mai mare firmă de protecţie şi pază din Mehedinţi, “Vigilent Security” va reduce numărul salariaţilor cu 106.

sorin marinescu“Avem două notificări, două intenţii de concedieri colective din partea a doi angajatori. Este vorba despre o firmă care activează în domeniul prelucrării cauciucului care ne-a anunţat că intenţionează să facă o concediere colectivă pentru 169 de persoane şi de asemenea, o firmă care activează în domeniul protecţie şi pază urmează să disponibilizeze alte 106 persoane începând cu luna noiembrie a acestui an.”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Mehedinţi, Sorin Marinescu.

La sfârşitul lunii septembrie rata şomajului în judeţul Meheidnţi a atins un nivel de 9,64%. În perioada următoare, reprezentanţii AJOFM estimează că numărul persoanelor care vor rămâne fără loc de muncă va creşte, majoritatea şomerilor provenind din domeniul construcţiilor, întrucât firmele de profil îşi reduc activitatea pe perioada iernii.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top