marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DOUĂ MAŞINI DE PÂINE ŞI PRODUSE DE PANIFICAŢIE CONFISCATE ÎN CADRUL ACŢIUNII „VATRA 2013”

Timp de patru luni, polițiștii mehedințeni vor acționa pentru prevenirea și combaterea ilegalitățiilor în domeniul producerii, prelucrării, depozitării și comercializării produselor cerealiere și de panificație.

painePoliţiştii orşoveni au confiscat astăzi 1500 de produse de panificaţie, care erau transportate fără documente de provenienţă. Oamenii legii au oprit în trafic pe DN 57 respectiv DJ 607 B, pe raza localităților Svinița și Cireșu, trei autoutilitare înmatriculate în județele Caraș Severin și Mehedinți, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor de cereale şi de panificaţie.

„La controlul efectuat, conducătorii autovehiculelor C.P, de 45 ani, R.I., de 46 ani, ambii din județul Caraș Severin și T.C., de 24 ani din municipiul Drobeta TurnuSeverin, nu au putut face dovada provenienței celor 1500 produse de panificație aflate în mijloacele de transport”, a precizat Roxana Vişan de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi.

În cauză, s-a luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantități de produse, autovehiculele fiind indisponibilizate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor OUG 12/2006, cu suma de 3.000 lei

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top