miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DOUĂ PERSOANE DIN GÂRLA MARE, REŢINUTE PENTRU FURT

La Gârla Mare, la fel ca şi în alte localităţi din zona de sud a judeţului Mehedinţi se fură orice. De la animale la bunuri mici care pot fi valorificate uşor. Poliţiştii mehedinţei au desfăşurat aici 11 percheziţii domiciliare la suspecţii bandei care atacă locuinţele sătenilor, îi păgubbesc şi bagă spaima în ei. În urma anchetei, două personae au fost reţinute şi au petrecut noaptea în arestul IPJ Mehedinţi.

DSCN7598

Poliţiştii au pornit ancheta după ce un bărbat în vârstă de 50 de ani din Gârla Mare a reclamat că fusese călcat de hoţi şi i-au furat bunuri în valoare de 30 000 lei. Mergând pe firul suspecţilor, anchetatorii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, celde Acţiuni Speciale, Poliţia Oraşului Vânju Mare, Secţia 6 Poliţie Rurală Cujmir şi cei ai Postului de Poliţie Gârla Mare au efectuat 11 percheziţii domiciliare la indivizi din localitate. În urma acţiunii, de la casele suspecţilor s-au ridicat motofierăstraie, obiecte electrocasnice, electronice, unelte de pescuit, obiecte de îmbracaminte, bormaşini, autofiletante, truse chei mecanice şi obicte de uz casnic. Toate au o valoare de 10 500 lei şi s-a dovedit că 80% dintre acestea îi aparţineau celui care a reclamat furtul. Omului i-au fost restituite bunuri, iar suspecţii au fost audiaţi de poliţişti.

DSCN7649

Doar doi dintre ei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Vânju Mare cu propunerea de arestare preventivă. Ceilalţi indivizi sunt cercetaţi în stare de libertate. La acţiune au participat 46 de poliţişti. Şi localnicii din Dîrvari s-au plans că hoţii le calcă gospodăriile, semn că în Mehedinţi, hoţii acţionează nestingheriţi şi fură bunurile oamenilor pe care ştiu că le pot valorifica în târguri sau chiar de acasă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top