luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

UPDATE DOUĂ PERSOANE SURPRINSE DE UN MAL DE PĂMÂNT LA BUICEŞTI. AMBII MUNCITORI AU FOST DECLARAŢI DECEDAŢI

mal de pamant

UPDATE Din nefericire şi cel de-al doilea muncitor a fost declarat decedat.În ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia.

UPDATE Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Drobeta, Ramona Nistor, o persoană a fost scoasă de sub malul de pământ cu ajutorul pompierilor, însă din păcate medicii de la Ambulanţă au declarat decesul acesteia, iar la această oră medicii încearcă se resusciteze celălalt muncitor surprins de mal.

Ambulanţa Mehedinţi intervine la această oră la Buiceşti, unde două persoane au fost surprinse de un mal de pământ, starea acestora fiind deosebit de gravă.

Victimele sunt în stare gravă, martorii oculari spun că în cazul unei persoane i se vede capul, iar în celălalt caz persoana este acoperită total de pământ.

Cei doi bărbaţi sunt angajaţi la o firmă, care efectuează lucrări de canalizare pe raza localităţii. Ambii sunt căsătoriţi, unul având acasă trei copii, iar celălalt cinci copii.

Potrivit şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă Mehedinţi, Nicea Mergeani, o echipă de inspectori se deplasează la această oră spre Buiceşti pentru a cerceta condiţiile în care s-a produs accidentul.

Dacă vor fi scoase în viaţă, un elicopter SMURD va sosi la faţa locului pentru a prelua victimele.

Corina M.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top